Koken zonder restjes | De Wijers - Land van 1001 vijvers

Agenda

Koken zonder restjes

© Stad Hasselt

Jaarlijks wordt in de ganse keten van boer tot bord een paar miljard euro aan voedsel weggegooid. Ook jij kan thuis voedselverspilling vermijden. Tijdens deze workshop krijg je tips voor het aankopen en bewaren van voeding. Je leert ook de vervaldata interpreteren en maakt enkele gerechtjes waarbij je kookt zonder restjes! Kom ontdekken en proeven hoeje schil, vocht en loof verwerkt tot lekkere gerechtjes en laat je inspireren om thuis zelf aan de slag te gaan!

De workshop gaat door in de leskeuken van Domein Kiewit en wordt gegeven door de Hasseltse Inge Bamps.

Wat neem je zelf mee?

 - snijmesje en -plankje

 - bewaardoozen om gemaakte hapjes in mee te nemen

Deze workshop kaders in de campagne Mei Afvalvrij van Limburg.net ism Centrum Duurzaam Groen.

Praktische info

  • Waar
    Domein Kiewit
    Putvennestraat 108, 3500 Hasselt
  • Wanneer
    16/05/2024 van 20u00 tot 22u00
  • Prijs
    Basistarief: € 10
  • Organisatie
    Stedelijk Domein Kiewit
  • Inschrijven
    E-mail: kiewit@hasselt.be
    Tel.: 011 23 98 98
    Website: https://www.domeinkiewit.be
terug