Vandaag4°C

Agenda

Cursus: Waterplanten (Lummen)

Cursus: Waterplanten (Lummen)

© Frank Vermoesen

Waterplanten waarvan minstens een deel meerdere maanden op een jaar onder water zit. Vele waterplanten zijn zelfs het geheel jaar door ondergedoken, waardoor ze ontsnappen aan de aandacht van de doorsnee plantenliefhebber. Je zal als deelnemer dan ook verrast zijn door de ongekende en unieke wereld van waterplanten. Maar enige botanische kennis is geen overdreven luxe om waterplanten op naam te brengen, want ze hebben vaak bijzondere aanpassingen wat betreft wortels, stengels, bladeren en bloemen.

Opzet

Een cursus van 2 theorielessen en 2 excursies waarin je ondergedompeld worden in de fascinerende wereld van waterplanten.

Prijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt 30€/leden en 35€/niet-leden.

Deelnemen

Stap 1: Online inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Stap 2: Betalen

Nadat je een bevestigingsmail hebt gekregen dat je kan deelnemen, betaal je het inschrijvingsgeld op rekeningnummer BE73 0910 1259 3760 op naam van Opdrachthoudende vereniging Schulensmeer met vermelding cursus waterplanten + naam deelnemer(s) + lidnummer. We verwachten de betaling binnen de 7 werkdagen na je inschrijving. Onze administratie zal u des te liever zien en de extra karmapunten zijn mooi meegenomen!

Praktische info

terug