Agenda

Schatten van Vlieg in Kiewit: Ruik jij wat ik Ruik?

© Natuurpunt

Vind een schat van Vlieg in Domein Kiewit

Ook in Kieiwt is een schat van Vlieg verstopt. Duik in het bos, ontdek de bosgeur met je neus en ga al snuffelend op zoek naar de schat in deze gratis zomerse zoektocht  Volg het parcours met opdrachten en open de schatkist!

Deze natuur zoektocht in open lucht is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, duurt ongeveer 1,5u, en is natuurlijk te combineren met een bezoek aan de boerderijdieren, de speeltuin, een picknick, een drankje of ijsje bij Koe-vert. Kortom, maak er een mooie dag van!

Je kan tijdens de zomer nog meer schattenzoektochten doen op meer dan 300 locaties in heel Vlaanderen en Brussel:
- Elke zoektocht is anders!
- Er zijn stickervellen te verzamelen, met een unieke code.
- Met elke nieuwe code maken jullie kans op een gezellig familieweekend samen.

 Kortom, een prikkelende ontdekkingstocht op Domein Kiewit voor het hele gezin!

Vanaf de parking volg je Vlieg die je de weg wijst naar het startpunt op de binnenkoer van de kinderboerderij. Vanaf dit startpunt leidt een zoektocht je langs de boerderijdieren door het bos naar de schat van Vlieg. De zoektocht kan je altijd doen, ook als het bezoekerscentrum gesloten is.


Deze tocht is een initiatief van Domein Kiewit en Natuurpunt.
Is je neus na deze zoektocht nog niet genoeg geprikkeld? Zoek dan ook een schat in de Abdijsite Herkenrode, het Modemuseum Hasselt, de bibliotheek Hasselt Limburg (vestiging Dussart) en Villa Verbeelding.

Meer info over alle zoektochten van Vlieg vind je op www.uitmetvlieg.be/schattenjacht/uittip/schatten-van-vlieg-bij-mooi-weer.

 

Praktische info

terug