Groenten opleggen in zoetzuur | De Wijers - Land van 1001 vijvers

Agenda

Groenten opleggen in zoetzuur

© https://www.nice-info.be/

Groenten opleggen in zoetzuur is een bewaartechniek om de houdbaarheid van je voedsel te verlengen. 't Is niet alleen duurzamer dan groenten invriezen, 't geeft ook een extra smaak en is uiterst geschikt om je gerechten mee op te frissen!

Tijdens deze workshop deelt Heidi Neven je allerlei trips en tricks. Je leert groenten opleggen zonder schaddelijke additieven en met een pak minder bewaarmiddelen dan de producten uit de super markt. 

Deze workshop wordt aangeboden in samenwerking met Avansa Limburg.

Heidi Neven is bezielster van Zelfgemaakt waar lekkere dingen gemaakt worden die tegelijk gezond zijn. 4 principes staan daarbij centruaal: (1) Zonder geraffineerde suikers; (2) Ecologisch; (3) Lokaal en Lekker; (4) Fair.

Meebrengen door de cursisten: Snijplank, Aardappelmesje, mandoline (als je die hebt), schort en 2 bokalen van minstens 400 ml met metalen schroefdeksel.

Praktische info

  • Waar
    Domein Kiewit
    Putvennestraat 108, 3500 Hasselt
  • Wanneer
    31/10/2024 van 19u00 tot 22u00
  • Prijs
    Basistarief: € 10
  • Organisatie
    Stedelijk Domein Kiewit
  • Inschrijven
    E-mail: kiewit@hasselt.be
    Tel.: 011 23 98 98
    Website: https://www.domeinkiewit.be
terug