Vandaag6°C

Agenda

Pop-up expo 'Wolven in Limburg'

Pop-up expo 'Wolven in Limburg'

©

De hele zomer lang kan je in het Bezoekerscentrum Kiewit terecht voor de Pop-Up Expo "Wolven in Limburg". Via de reizende expo informeren we je over de aanwezigheid van wolven in Limburg. Je krijgt er antwoorden op vragen als: “Hoe kan je wolven herkennen? Wat eten ze? Wat betekent de terugkeer van de wolf? Waarom kiezen ze voor Limburg?” Op basis van ervaringen uit oa. het buitenland zijn er tips over hoe mens en dier met elkaar kunnen samenleven en hoe je als veehouder je vee kan beschermen.

Ook Roger, de aangereden wolf uit Opoeteren, krijgt een plaats in de tentoonstelling. Laat je verslinden door deze pop-up expo!

Een belangrijke doelgroep zijn kinderen. Voor hun zet de expo onder andere in op interactie, educatie en worden de zintuigen geprikkeld. De tentoonstelling bezoeken kan perfect op eigen houtje. 

 

De toegang is gratis voor iedereen.


Een Expo-gids neemt je mee op pad

Wie wil, kan een speciale gids boeken: hiervoor betaal je vast € 35 (groepen van maximaal 25 personen) voor een rondleiding van ongeveer één uur. Scholen en jeugdverenigingen kunnen deze Expo-gids gratis boeken!

 

Waar: Bezoekerscentrum Kiewit ZolderZaal (opgelet geen lift aanwezig)

Wanneer: Tijdens de openingsuren van het bezoekerscentrum:

 

di - wo - do - vr   van 13u tot 17u

za - zo                van 13u tot 18u

 

Gesloten de week (wegens Pukelpop): 17 tem 24 augustus

 

 

 


      

Praktische info

terug