De streek

Nieuws

Maak jouw Wijerswens waar

 

 

Met het Wijersfonds willen we creatieve Wijerswensen van inwoners, verenigingen, organisaties... uit De Wijers helpen realiseren. Heb jij een goed idee om zélf aan de slag te gaan in het land van 1001 vijvers en de streek te verbeteren?Misschien kan het Wijersfonds jouw project ondersteunen.

Projecten tot € 10.000 uit de gemeenten Houthalen-Helchteren, Heusden-Zolder, Lummen, Diepenbeek en Zonhoven komen in aanmerking. Denk bijvoorbeeld aan een bezinningsplek aan een vijver bij het Woon- en verzorgingstehuis, een natuurlijke vijver met visvlonder aan de lagere school of een buurtpleintje met waterspeelelementen. Laat je creativiteit de vrije loop!

 

Ben je nog op zoek naar geld om jouw idee te realiseren? Kom dan op 7 juni naar de gratis info- en brainstormsessie en ontdek alles over het nieuwe Wijersfonds. Kom luisteren wat het Wijersfonds voor jou kan doen of werk samen met anderen aan een goed idee. Samen werken we aan een mooie toekomst voor De Wijers!

 

Schrijf je hier in

Zelf geen inspiratie voor een goed project, maar je wil wél een duwtje in de rug geven? Dat kan met een gift als vriend van De Wijers. Zo help je lokale projecten én de natuur. Bovendien zijn giften vanaf € 40 fiscaal aftrekbaar.

 

Doe een gift door onderstaande QR-code te scannen of op www.wijersfonds.be